Extragere castigator Giveaway - Curs Decorator Floral

16.07.2024
de catre Admin AFO

Numar comenzi participante: 32 detaliate in extragerea de mai jos

Random.org a extras numarul 168111

Comanda castigatoare este a Doamnei Bostiog Ionela din Suceava


Giveaway: Afo te acrediteaza

14.05.2024
de catre Admin AFO

Perioada de desfasurare 15.05 - 15.07 2024

Premiu - Un curs acreditat DECORATOR FLORAL

Ce trebuie sa faci ? Nimic mai simplu.

1. Plaseaza orice comanda pe afo.ro in valoare mai mare de 300 Lei (inclusiv).

2. Introdu codul " GIVEAWAY " in cosul de cumparaturi al comenzii.

3. Esti inscris automat in tragere la sort.


Comenzile trebuie sa fie in perioada de mentionata

Cursul se desfasoara in Bucuresti si este realizat de catre Atelierele ILBAH. Durata cursului este de pana la 10 saptamani si poate fi programat intr-o grupa de curs in termen de 10 luni de la data primiri acestuia. Acest curs este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu recunoastere internationala.
Atentie! Nivelul minim acces curs: Invatamant minim obligatoriu (8 sau 10 clase)

Intreg regulamentul este disponibil aici

Ce inveti la curs ?

 • Reguli si directii de urmat in Designul Floral
 • Scara si Proportii in Designul Aranjamentelor Florale

 • Teoria culorilor/tipologii de vase/vaze/ghivece

 • Recoltarea, conditionarea, metode de pastrare a florilor si pregatirea plantelor floricole in vederea valorificarii (flori taiate si ghivece)

 • Flori, Denumiri, Caracteristici

 • Locul si rolul aranjamentelor florale in sarbatorile oficiale si private

 • Tehnici esentiale de insarmare

 • Materiale si accesorii de baza in Designul Floral

 • Furnizori, Producatori, Importatori, Distribuitori in domeniul floristic

 • Tehnici de realizare Aranjamente Florale

 • Bijuterii si Accesorii Florale

 • Stiluri si Tipuri de Aranjamente Florale

 • Realizarea Buchetelor

 • Aranjamente florale pentru cununie si botez (design lumanare, buchet mireasa/nasa, etc)

 • Aranjamente florale pentru decorarea spatiului de evenimente (aranjamente florale pe masa, foto corner, prezidiu)

 • Ghirlande si Instalatii Florale

 • Lucrul in echipa, Procese, Planificare, Flux de Lucru si Organizare

 • Relatia client – designer florist

 • Relatia florist – furnizor si colaboratori

 • Bugetarea evenimentului

 • Prezentarea conceptului: Moodboard

 • In plus, vizite la Piata de Flori, Facultate Horticultura, Sere, Depozite

Descopera Magia Cutiilor cu Trandafiri de Sapun

13.05.2024
de catre Admin AFO

Într-o lume unde originalitatea și atenția la detalii fac diferența, cutiile cu trandafiri de săpun reprezintă o idee de cadou care iese din comun. Aceste cutii elegante, pline de trandafiri minuțios modelați din săpun, sunt mai mult decât un simplu cadou; ele sunt o expresie a rafinamentului și a grijii pentru persoana iubită. Fiecare trandafir de săpun, așezat cu grijă într-o cutie neagră rotundă sau într-o cutie albă strălucitoare, este o dovadă a măiestriei artizanale și a pasiunii pentru frumos.

Imaginează-ți surpriza și bucuria pe chipul cuiva drag când deschide o cutie cadou și găsește nu doar flori, ci trandafiri de săpun, parfumați și durabili. Aceste cutii nu sunt doar un cadou, ci o amintire care va dura. Fiecare trandafir este un simbol al iubirii tale, conservat într-o formă care nu se va ofili niciodată. Este un mod unic și original de a spune „Te iubesc”, „Mulțumesc” sau pur și simplu, „M-am gândit la tine”.

Dar, ce fac aceste cutii cu trandafiri de săpun atât de speciale? Este vorba despre combinația între estetică și utilitate. Pe lângă faptul că sunt o decorare minunată pentru orice spațiu, trandafirii de săpun pot fi folosiți și în baie, adăugând o notă de lux și relaxare ritualurilor zilnice. Cu o varietate de culori disponibile, de la trandafiri săpun roșu până la nuanțe delicate de roz, fiecare cutie poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect personalității și preferințelor destinatarului.

Ai gândit vreodată că un cadou poate transforma un moment obișnuit într-o ocazie specială, sau poate aduce un zâmbet când este cel mai puțin așteptat? Cutiile cu trandafiri de săpun fac exact acest lucru. Ele sunt mai mult decât un cadou; sunt o experiență, o evadare din cotidian prin frumusețea și parfumul lor.

Și acum, te invităm să descoperi mai multe despre aceste minunate cadouri. Cum sunt realizati trandafirii de săpun? De ce să alegi trandafiri de săpun pentru următorul tău cadou? Rămâi alături de noi pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și multe altele.

Ce Sunt Cutiile cu Trandafiri de Săpun?

Într-un univers al cadourilor memorabile, cutiile cu trandafiri de săpun ocupă un loc special. Acestea nu sunt doar simple obiecte decorative, ci adevărate opere de artă, create pentru a aduce zâmbete și a îmbogăți momentele speciale. Dar, să ne aprofundăm în esența lor și să descoperim ce le face cu adevărat unice.

Cum sunt realizați trandafirii de săpun?

Trandafirii de săpun sunt modelați cu măiestrie din săpun de înaltă calitate, având la bază tehnici artizanale rafinate. Fiecare trandafir de săpun este sculptat cu atenție, pentru a imita la perfecție frumusețea și delicatețea unui trandafir natural. Procesul meticulos implică nu doar talent artistic, ci și o înțelegere profundă a materialelor, pentru a asigura că fiecare floare va rezista în timp, păstrându-și forma și parfumul încântător.

De ce să alegi trandafiri de săpun?

Alegerea unui cadou elegant, cum ar fi o cutie cu trandafiri de săpun, vine cu mai multe avantaje. În primul rând, acești trandafiri nu se ofilesc, menținându-și aspectul impecabil pentru o perioadă îndelungată. Apoi, sunt o alternativă non-toxică și sigură, perfectă pentru oricine dorește să adauge o notă de rafinament în casa sa, fără a se îngrijora de alergii sau de siguranța animalelor de companie. Mai mult, disponibilitatea într-o varietate de culori, de la trandafiri sapun roșu la nuanțe subtile de roz sau alb, permite personalizarea cadoului în funcție de preferințele destinatarului.

Acum, când știi ce sunt cutiile cu trandafiri de săpun și ce îi face atât de speciali, poate te întrebi cum să îi integrezi în viața de zi cu zi sau cum să îi oferi ca un cadou memorabil. Ei bine, următorul segment va explora beneficiile trandafirilor de săpun și cum aceștia pot transforma orice spațiu, adăugând o notă de eleganță și rafinament.

Beneficiile Trandafirilor de Săpun

Într-o lume care apreciază frumusețea durabilă și eleganța subtilă, trandafirii de săpun adaugă o notă distinctă oricărui decor. Acești trandafiri, care rezistă mult timp după ce trandafirii naturali și-au pierdut strălucirea, oferă avantaje semnificative, transformându-se nu doar într-un cadou memorabil, ci și într-un element de decor rafinat.

Durabilitate și mentenanță

Unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale trandafirilor de săpun este durabilitatea lor. Spre deosebire de flori naturale care necesită îngrijire constantă și se ofilesc rapid, trandafirii din săpun își păstrează frumusețea și forma pentru o perioadă îndelungată, fără a necesita apă sau lumina soarelui. Aceasta îi face ideali pentru decorarea spațiilor interioare, adăugând o notă de eleganță fără a impune responsabilități suplimentare proprietarului.


Eleganța în decor

Pe lângă durabilitate, trandafirii de săpun aduc un plus de eleganță oricărui spațiu. Fie că sunt așezați într-o cutie elegantă pe biroul de la serviciu, fie că decorează masa din sufragerie, acești trandafiri transformă orice încăpere, adăugând o notă de rafinament. Varietatea de culori disponibile, de la trandafiri sapun roșu la nuanțe delicate de roz și alb, permite personalizarea decorului în funcție de preferințele personale sau de tematica evenimentelor speciale.

În plus, cutiile cu trandafiri de săpun sunt cadouri perfecte pentru orice ocazie, de la zile de naștere la aniversări, oferind recipientului nu doar un obiect de decor, ci și o expresie a aprecierii și afecțiunii. Fiecare cutie cadou poate fi personalizată, adăugându-se o notă personală care să reflecte personalitatea și gusturile celui care o primește.

Dar, pe lângă aspectul estetic și durabilitate, te-ai întrebat vreodată cum poți comanda aceste minunate cutii cu trandafiri de săpun? Următorul segment va aborda procesul simplu și rapid de comandă online, evidențiind cum tehnologia modernă facilitează achiziționarea acestor cadouri elegante cu doar câteva clicuri.

Comanda Online: Simplu și Rapid

În era digitală, achiziționarea de cutii cu trandafiri de săpun nu a fost niciodată mai ușoară. Platformele online oferă o gamă variată de opțiuni, permițându-vă să alegeți cutia perfectă pentru orice ocazie, fără a părăsi confortul propriei case. Procesul simplificat de comandă transformă achiziția acestui cadou elegant într-o plăcere, nu într-o corvoadă.

Personalizează-ți cutia

Unul dintre cele mai mari avantaje ale comandării online este posibilitatea de personalizare. Poți alege dintre cutii negre rotunde, cutii albe strălucitoare sau cutii roșii vibrante, în funcție de preferințele destinatarului. Adaugă o notă personală selectând trandafirii de săpun în nuanțele preferate, de la roșii în cutie la buchete delicate de trandafiri sapun roșu sau roz, creând astfel un cadou unic și memorabil.

Opțiuni de livrare flexibile

Știm cât de important este ca darul tău să ajungă la timp. De aceea, magazinele online oferă opțiuni de livrare flexibile, inclusiv livrarea rapidă în București pentru acele momente de ultim moment. Indiferent dacă planifici din timp sau ai nevoie de o livrare rapidă, soluțiile de livrare se adaptează nevoilor tale, asigurându-se că cadoul ajunge în siguranță și la timp la destinatar.

Acum că știi cât de ușor este să comanzi cutii cu trandafiri de săpun online, poate te întrebi despre siguranța și non-toxicitatea acestor minunate flori artificiale. Ei bine, veștile sunt bune! Următorul segment va aborda aceste preocupări, evidențiind cum trandafirii de săpun sunt o alegere sigură și sănătoasă, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

Siguranța și Non-Toxicitate

Un aspect esențial care adesea preocupă pe mulți dintre noi atunci când alegem cadouri, mai ales pentru casele în care zburdă copii mici sau animale de companie, este siguranța. Ei bine, veștile sunt bune când vine vorba de trandafirii de săpun. Aceste minunate flori artificiale sunt create din ingrediente non-toxice, fiind o opțiune sigură pentru toate mediile.

Compoziția trandafirilor de săpun

Trandafirii de săpun, inclusiv cei din cutii elegante sau cutii negre rotunde, sunt fabricați din săpun hipoalergenic, care nu numai că este sigur pentru piele, dar și pentru mediul înconjurător. Ingredientele utilizate pentru aceste flori în cutie sunt atent selecționate pentru a asigura că nu există riscuri de iritații sau reacții alergice, făcându-le un cadou ideal chiar și pentru cei mai sensibili destinatari.

Trandafirii de săpun sunt dăunători?

Absolut nu. Fie că vorbim despre trandafiri sapun roșu sau oricare altă culoare disponibilă, acești trandafiri sunt complet inofensivi. Fără să conțină substanțe toxice sau periculoase, trandafirii din săpun pot fi plasați în orice încăpere, fără grija de a afecta sănătatea celor dragi sau de a pune în pericol animalele de companie. Mai mult, datorită naturii lor, nu atrag insecte sau dăunători, menținându-și frumusețea fără eforturi suplimentare.

Acum, știind că trandafirii de săpun sunt atât de siguri și non-toxici, poate te întrebi cât timp își pot păstra frumusețea și cum poți contribui la prelungirea duratei lor de viață. Nu doar că sunt o opțiune elegantă și rafinată pentru decor sau cadouri, dar durabilitatea lor impresionantă adaugă și mai multă valoare acestui cadou special. În secțiunea următoare, vom explora exact acest aspect: durabilitatea trandafirilor de săpun și cum să îi îngrijești pentru a te bucura de frumusețea lor cât mai mult timp posibil.


Cât Timp Rezistă Trandafirii de Săpun?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale trandafirilor de săpun este, fără îndoială, durabilitatea lor impresionantă. Spre deosebire de florile naturale, care își pierd frumusețea în câteva zile, trandafirii de săpun își păstrează aspectul și parfumul pentru luni de zile, dacă nu chiar ani. Dar, cum este posibil acest lucru?

Sfaturi pentru îngrijire

Pentru a te asigura că trandafirii de săpun își mențin frumusețea cât mai mult timp posibil, este important să urmezi câteva sfaturi simple de îngrijire. În primul rând, evită expunerea directă la soare, deoarece lumina puternică poate decolora petalele. De asemenea, este recomandat să ții trandafirii sapun departe de sursele de umiditate excesivă, pentru a preveni deformarea sau deteriorarea lor.

Cum să păstrezi trandafirii de săpun?

Conservarea acestor minunate flori în cutie este surprinzător de simplă. Poziționarea lor într-un loc uscat și răcoros, departe de variațiile mari de temperatură, va ajuta la menținerea aspectului lor estetic. Mai mult, cutiile elegante, fie că sunt cutii negre rotunde sau cutii albe, oferă o protecție suplimentară, păstrând trandafirii în condiții optime.

În plus, trandafirii din săpun nu necesită îngrijiri speciale, cum ar fi udarea sau tăierea, ceea ce îi face o opțiune perfectă pentru decorarea spațiilor fără a adăuga responsabilități suplimentare. Astfel, fie că alegi o cutie neagră pentru un aspect sofisticat sau o cutie roșie vibrantă pentru un strop de culoare, trandafirii tăi de săpun vor rămâne la fel de frumoși ca în prima zi.

Acum, când știi cum să îți păstrezi trandafirii sapun roșu sau trandafirii de orice altă culoare în cea mai bună formă, poate te întrebi unde poți găsi aceste cutii cu trandafiri de săpun minunate, mai ales dacă locuiești într-un oraș mare, cum ar fi București. Ei bine, următorul segment este dedicat tocmai acestui subiect, oferindu-ți toate informațiile necesare pentru a găsi locul perfect de unde poți achiziționa aceste cadouri elegante și rafinate.

Unde Găsești Cutii cu Trandafiri de Săpun în Bacău?

Bacăul oferă o multitudine de opțiuni pentru cei în căutarea cutiilor cu trandafiri de săpun, fie că preferi să vizitezi un magazin fizic sau să explorezi variantele online. Alegerea ideală depinde de necesitățile și preferințele personale, dar indiferent de opțiune, Bacăul nu dezamăgește.

Magazine online vs. Magazine fizice

Magazinele online oferă comoditatea de a comanda cutii cu trandafiri de săpun direct de acasă, cu opțiuni variate de personalizare, de la cutii negre rotunde la cutii albe strălucitoare sau cutii roșii vibrante. Avantajul principal este varietatea largă de opțiuni și ușurința cu care poți compara prețurile și ofertele. Pe de altă parte, magazinele fizice îți permit să vezi și să simți produsul înainte de a face achiziția, oferind o experiență tangibilă care poate fi decisivă pentru mulți cumpărători.

Fie că optezi pentru comanda online sau preferi să mergi la un magazin fizic, important este să alegi cutii trandafiri de săpun care să se potrivească gusturilor și necesităților persoanei care va primi cadoul. Magazinele online adesea oferă livrare în București, asigurându-se că cutia cadou ajunge rapid și în siguranță la destinatar.

Așadar, indiferent dacă ești în căutarea unui buchet trandafiri sapun pentru a-l oferi ca un cadou special sau dorești să adaugi un strop de eleganță decorului tău, Bucureștiul oferă soluții variate pentru toate gusturile. Acum că știi unde poți găsi aceste minunate cutii cu trandafiri de săpun, poate te întrebi pentru ce ocazii ar fi cadoul perfect. Haide să descoperim împreună în secțiunea următoare.

Ocazii Speciale pentru a dărui Trandafiri de Săpun

Trandafirii de săpun, cu frumusețea și durabilitatea lor impresionantă, sunt cadoul perfect pentru o gamă largă de ocazii. De la zile de naștere și aniversări, la gesturi spontane care aduc bucurie fără un motiv anume, aceste cutii cadou adaugă o notă de rafinament și grijă oricărui moment.

Zile de naștere și aniversări

Pentru zilele de naștere sau aniversări, o cutie elegantă cu trandafiri de săpun poate spune „Te iubesc” sau „Te prețuiesc” într-un mod original și memorabil. Fie că alegi o cutie neagră, pentru un look sofisticat, sau o cutie albă pentru a lumina ziua cuiva, aceste cadouri sunt o modalitate superbă de a sărbători o persoană dragă.


Cadouri spontane

Nu este nevoie de o ocazie specială pentru a face pe cineva să se simtă apreciat. O cutie cu trandafir este un gest spontan care poate aduce un zâmbet surprinzător în orice zi obișnuită. Imaginează-ți bucuria unei persoane dragi când primește o cutie rosie sau o cutie rotundă plină cu trandafiri de săpun roșii, doar pentru că te-ai gândit la ea.

În concluzie, fie că este vorba de o sărbătoare importantă sau pur și simplu vrei să arăți recunoștință și afecțiune, cutiile cu trandafiri de săpun sunt o alegere elegantă și rafinată. Aceste cadouri unice nu doar că încântă simțurile, dar adaugă și o notă de lux și sofisticare, făcând din orice moment unul memorabil. Prin urmare, data viitoare când cauți cadoul perfect, amintește-ți de magia și frumusețea trandafirilor de săpun, și cum aceștia pot transforma orice ocazie într-una cu adevărat specială.

Ocazii Speciale pentru a dărui Trandafiri de Săpun

Când vine vorba de alegerea unui cadou care să fie atât elegant, cât și memorabil, cutiile cu trandafiri de săpun sunt o opțiune care nu dă greș. Fie că este vorba despre o aniversare, o zi de naștere, sau chiar un gest spontan, aceste cadouri aduc un strop de bucurie și rafinament în viața celor dragi.

Zile de naștere și aniversări

Imaginează-ți surpriza și bucuria unui prieten sau a unui membru al familiei când primește o cutie elegantă plină cu trandafiri de săpun în ziua sa specială. Fie că alegi o cutie neagră rotundă pentru un look sofisticat sau o cutie albă strălucitoare pentru a aduce lumină și eleganță, aceste cadouri sunt perfecte pentru a marca momente importante.

Cadouri spontane

Nu este necesar să aștepți o ocazie specială pentru a face pe cineva să se simtă apreciat. O cutie cu trandafir poate fi cadoul ideal pentru a arăta recunoștință sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet pe chipul cuiva într-o zi obișnuită. O cutie rosie vibrantă sau o cutie rotundă elegantă, plină cu trandafiri sapun roșu, poate transforma orice moment într-unul special.

Indiferent de ocazie, fie că este vorba de celebrarea unui eveniment mare sau doar de dorința de a împărtăși bucurie și apreciere, cutiile cu trandafiri de săpun sunt o alegere care adaugă o notă de lux și sofisticare. Cu posibilitatea de a alege dintre cutii negre rotunde, cutii albe strălucitoare, sau cutii roșii vibrante, poți personaliza cadoul în funcție de gusturile și preferințele persoanei care îl primește, făcând din acesta o amintire care va fi prețuită pentru mult timp.

În final, a alege să daruiești trandafiri de săpun înseamnă mai mult decât a oferi un cadou; înseamnă a împărtăși o bucată din inima ta, a exprima gânduri și sentimente fără cuvinte. Este un mod de a spune „te prețuiesc” și „țin la tine”, învelit în eleganța și frumusețea atemporală a trandafirilor. Așadar, data viitoare când cauți cadoul perfect, amintește-ți de magia și frumusețea trandafirilor de săpun, și cum aceștia pot adăuga o notă de rafinament și distincție oricărei ocazii speciale, transformând momentele obișnuite în amintiri de neuitat.

Reducerile de octombrie sunt active

04.10.2022
de catre Admin AFO
Set 12 cutii rotunde mici modele mixte Be mine

Foloseste codul REDOCTOMBRIE in cosul tau de cumparaturi si activezi urmatoarele reduceri

10% la produsele din categoria CUTII
5% la produsele din categoria BUCHETE ARTIFICIALE
5% la produsele din categoria CAPETE ARTIFICIALE subcategoria FUNERARE

Oferta este valabila in perioada 04.10.2022 - 31.10.2022 in limita stocului disponibil.

Aniversarea de 8 ani si istoria unui domeniu

02.05.2022
de catre Admin AFO

Parte integrantă a unei afaceri de familie care parcurge istoria a 3 generații, magazinul online "Ambalaje Flori Online" a fost lansat pe 7 mai 2014 și aniversează luna aceasta 8 ani de existență în mediul digital.

 

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul comercializării de produse pentru flori, de la plante uscate la accesorii decorative și ambalaje florale, www.afo.ro a atins borne kilometrice în materie de rezultate care-i evidențiază statutul de lider pe segmentul său de piață.

 

Cifrele sunt rezultatul muncii de echipă și transmit matematic o formă de recunoștință pentru efortul constant de a oferi calitate, utilitate și prețuri competitive într-un domeniu în care „Ambalaje Flori Online” își desfășoară neîntrerupt activitatea.

 

Cu o politică de vânzări construită organic prin oferirea celor mai bune produse și servicii de furnizare disponibile pentru magazinul online, „Ambalaje Flori Online” asigură o gamă diversificată de produse și acoperă opțiuni decorative pentru orice categorie de eveniment.

 

Experiența fondatorilor companiei originară din Bacău își spune cuvântul în abordarea generală a viziunii de ansamblu, deciziile privind promovarea și comercializarea produselor oferite pe multiple căi fiind un element deosebit de important.

 

Deschiderea față de extinderea către piețe externe și poziția de importator direct al mai multor fabrici din străinătate consolidează incontestabil statutul companiei și trasează clienților săi granițele unor colaborări de lungă durată.

 

Prezenți la dispoziția clienților cu o gamă variată de produse pentru flori, fondatorii companiei comercializează cu succes produse din gama  ambalajelor pentru flori si a accesoriilor florale, flori artificiale, plante criogenate, capete de flori, role din satin, rabant, celofane, plase, dantele, bolduri, clești, spray-uri, cutii, ghivece, vaze, lumânări, cupole, trandafiri de sapun, plante uscate, licheni, role din organza și chiar și bețe decorative.

 

Din dorința de a le fi alături întru-totul clienților care ajung pe site în căutarea elementelor pentru cadouri, „Ambalaje Flori Online” pune la dispoziția doritorilor și produse din categoria accesoriilor aniversare cum sunt felicitările, pungile cadou și baloanele, vazele și coșurile de diferite dimensiuni, completând oferta disponibilă și cu piese din ceramică, ghivece de tablă sau din plastic.

 

Dintre beneficiile cu care se mândrește la ceas aniversar, „Ambalaje Flori Online” subliniază transportul gratuit accesibil pentru comenzile mai mari de 300 de lei, posibilitatea de a realiza plăți online în siguranță și discount-uri proporționale pentru toate produsele comercializate.

 

Prezenți pe piață din 1992 și cu o experiență incontestabilă în domeniul comercializării de produse florale și nu numai, „Ambalaje Flori Online” spune povestea succesului câștigat prin muncă susținută, a unei echipe determinate să ofere clienților săi cel mai înalt standard de calitate și setează la ceas aniversar noi țeluri de atins.

 

Pregătit să se adapteze constant nevoilor consumatorilor și să își lărgească portofoliul de produse în conformitate cu cerințele pieței, brandul băcăuan reiterează promisiunea de a-și consolida poziția fără să altereze calitatea serviciilor oferite.

 

Păstrează diversitatea, versatilitatea, actualitatea și raportul calitate-preț excelent vis-a-vis de produsele comercializate, respectând o rețetă veche de generații: respectul pentru client trebuie să fie prezent în fiecare activitate întreprinsă.

 

Ancorați activ în prezent, cu rădăcini puternice în trecut și privind optimist spre viitor, reprezentanții „Ambalaje Flori Online” doresc să mulțumească tuturor clienților și colaboratorilor lor  pentru fidelitate și-i invită să sărbătorească împreună cei 8 ani de creștere și dezvoltare multilaterală a magazinului online asociat companiei.

In perioada 02.05.2022 - 30.05.2022 foloseste codul AFO8 pentru o reducere de 8% la orice comanda de pe https://www.afo.ro


Regie si Montaj: Marius TRANDAFIR - maximsite.ro

Video: CSART FILM - csart.ro

Sunet: Traian BRANDUSOIU

Locatie: Florarie Bacau

​Despre Valentines Day si trandafiri

02.04.2022
de catre Admin AFO
Set 12 cutii mici patrate modele mixte Happy Birthday

Dar de ce este asa? Ce leagă trandafirii și Valentine? Și cu ce tip de trandafiri ar trebui să vă aprovizionați pentru a vă pregăti pentru un Valentines de succes? În acest articol, ne vom scufunda în istoria fascinantă a trandafirilor și a zilei indrăgostiților.

Istoria Valentines Day

Prima zi a indrăgostiților a fost sărbătorită încă din anul 496. Există mai multe legende și mituri în jur, dar probabil nu vom descoperi niciodată povestea exactă din spatele originii Zilei Îndrăgostiților. Ceea ce știm este că sărbătoarea Zilei Îndrăgostiților, așa cum o știm, a devenit populară prin Legenda Aurea, o carte care a fost compusă în secolul al XIV-lea despre sărbătorile și sărbătorile creștine. În zilele noastre sărbătorim dragostea în general pe 14 februarie , și nu numai „dragoste anonimă”. Iubitorii, cuplurile și chiar prietenii își exprimă dragostea unul fata de celălalt cu carduri, cadouri și flori.

Deci... Ce lagatura au trandafirii și Valentine? 

Oferirea trandafirilor pentru Ziua Îndrăgostiților provine probabil de la sfârșitul secolului al XVII-lea, când regele Carol al II-lea al Suediei a plecat într-o călătorie în Persia. În Persia, Charles a descoperit arta comunicării cu florile, fără a folosi cuvinte. Când a introdus această artă în Europa, a devenit o moda, iar listele de flori și semnificațiile lor au devenit răspândite. O garoafă galbenă, de exemplu, însemna că destinatarul îl dezamăgise pe expeditorul acesteia. Și Trandafirul roșu, desigur, a fost simbolul iubirii. Și de unde a obținut Trandafirul acest sens simbolic? Pentru aceasta, trebuie să ne întoarcem în timp și mai departe. La mitologia greacă, unde Trandafirul a fost asociat cu Afrodita, zeița iubirii și cu iubitul ei Adonis. Când Adonis a fost ucis de un mistreț, Afrodita a plâns cu lacrimi amare pentru moartea sa. Se spune că tufișurile de trandafiri au crescut acolo unde lacrimile ei și sângele lui Adonis au atins pământul. Din fericire, povestea are un final fericit (parțial): Adonis a fost readus la viață de Zeus. Dar, pentru că și Persefona - zeița fertilității și a morților - i-a cerut dragostea, s-a decis ca Adonis să petreacă șase luni în lumea ei pentru fiecare șase luni petrecute cu Afrodita.

Sugestii de trandafiri pentru Ziua Îndrăgostiților 

Înainte de a ne întoarce din nou la Trandafir, probabil că sunteți în căutarea unei inspirații suplimentare pentru a le adăuga stocului dvs. de Ziua Îndrăgostiților. Am selectat 11 trandafiri interesanti pe care să ii folosiți!

Trandafiri recomandati pentru Valentines Day 2021 

Fie că tradiția provine de la regele suedez Charles sau de la două zeițe care se certau asupra aceluiași iubit, Trandafirul roșu a fost un simbol pentru ziua îndrăgostiților de secole. Desigur, diferite culori de trandafir au semnificații diferite și ar putea fi un cadou excelent și pentru Valentine’s Day. Cu toate acestea, roșul este culoarea pasiunii și a iubirii și, de departe, cea mai populară. Și, din fericire, există o mulțime de soiuri diferite pentru a alege! Aici puteți vedea o selecție, doar de câteva dintre favoritele noastre personale, din toate timpurile.

1. Trandafirul Freedom- Înalt, puternic și frumos. Acesta este un trandafir fantastic pentru a fi folosit în piese centrale. 
2. Trandafirul Madam Red - Elegant, elegant și romantic este ceea ce respiră acest soi de trandafir.
3. Trandafirul Black Baccara - Acest trandafir roșu intens cu aspect aproape satinat.
4. Trndafirul Spray Rose Rubicon - Un trandafir cu capete mari de flori care se deschid minunat. 
5. Trandafirul Rose Upper Class - Un trandafir cu aspect foarte luxos, perfect pentru orice ocazie! 
6. Trandafirul Spray Rose Fire Flash - Roșul trandafirului este amestecat cu dungi galbene. 
7. Trandafirul Spray Rose Mirabel - Dacă sunteți în căutarea unui trandafir rosu foarte elegant, aceasta este o opțiune serioasă! 
8. Trandafirul Ever Red - Arată-ți dragostea veșnică cu acest soi fantastic de trandafir. 
9. Trandafirul El Toro – Petalele acestui trandafir arata ca perdeaua folosită în coridele spaniole. 
10. Trandafirul Criogenat inima XXL - Este uimitor! Acest trandafir conservat este transformat într-o inimă pentru a arăta iubirea supremă. 
11. Trandafirul Red Naomi - Cel mai faimos dintre trandafirii roșii nu poate lipsi pe lista noastră.

Sursa traducere :

Împachetarea cadourilor de Crăciun in 2021

24.09.2021
de catre Admin AFO

Împachetarea cadourilor de Crăciun: sărbătoarea este aproape șicel mai probabil te gândești la cadouri pentru cei dragi.

Îțifaci griji deja pentru că nu ai idei de cadouri și niciîmpachetarea cadourilor nu te încântă. Nu uita că este un prilejde bucurie și nu unul de stres.

Înplus, suntem aici să te ajutăm cu accesorii pentru Crăciunîncepând de la cutii, celofan și role textilepentru ca tu să pregătești cele mai frumoase cadouri.

Împachetareacadourilor parcă nici nu există. Cei mai mulți se gândesc căeste suficient că au cumpărat cadourile și le pot pune în pungi pentru cadouri.

Procesulde împachetat cadouri este unul chiar important și va transmiteideea că acele persoane sunt importante pentru tine.

Veiimpresiona cu siguranță dar dacă ești în pană de idei, îțiaducem câteva exemple care să te ajute.

Împachetareacadourilor - variante simple care aduc zâmbetul pe chipul oricui.

Înprimul rând, încearcă să oferi cadouri de Crăciun care să fieutile celor care le primesc.

Apoi,principalul aspect este legat de dimensiunile și forma cadoului.

Dacăare o formă dreptunghiulară atunci la îndemână îți este să îlîmpachetezi.

Poțialege un celofan sau o plasă dantelată cu diferitemotive de Crăciun în care să împachetezi cadoul.

Îlprinzi cu atenție folosind bandă adezivă și vei prinde pachetulcu o rolă de dantelă sau rolă gliter mai ales că vaaduce plus valoare din punct de vedere estetic.

Dacăai mai multe produse, de exemplu săpunuri naturale sau un set delumânări led, le poți ambala frumos într-o plasă dantelatăși să le pui apoi într-o cutie tip poșetă cu mânere.

Poțide asemenea utiliza cutii rotunde cu diferite motive sau lepoți pune într-un coș natur cu crengi de sub care va porniplasa dantelată pe care o vei lega. Folosește o rolă textilă cuornamente de Crăciun.

Uncadou deosebit gata ambalat cu care vei impresiona și pe care îlpoți oferi atunci când mergi în vizită la cunoscuți este un set 14 globuri Deluxe.

Nueste complicată împachetarea cadourilor iar pentru a nu căuta preamult, îți oferim o gamă variată de accesorii de Crăciun.Vizitează magazinul nostru și alege ce îți place.

Totul despre Licheni decor sau Cladonia Stellaris

05.04.2021
de catre Admin AFO

Lichenul de ren este recoltat și produs de meșteșugari din domeniu și este utilizat în mod divers în industria florală și de artă.

Natura deosebit de unică, bogată și neatinsă a insulei are o semnificație semnificativă pentru companie sub forma lichenului numit Lichen de ren (Cladonia Stellaris). Patrimoniul companiei în ceea ce privește utilizarea mușchilor se întinde de peste 80 de ani; proprietarul său este antreprenorul de generația a treia din sectorul mușchilor. Toate fazele întregului lanț de producție sunt finalizate manual.

Termenul „mușchi” este folosit în mod obișnuit pentru a descrie acest material, dar este un termen incorect din perspectivă științifică. Lichenul de ren este termenul potrivit și se numește botanic Cladonia Stellaris. Lichenul este alcătuit din ciuperci, alge și crește fără rădăcini sau frunze.

Lichenul de ren crește numai în medii în care aerul este liber sau este limitat de poluare. Rata anuală de producție pentru uz comercial este limitată, deci este o specie foarte rar deținută. Lichenul poate crește până la 18cm - 25cm, dar durează aproximativ 25 de ani pentru a-l obține. În condiții optime, lichenul crește cu o rată de 3-5 mm pe an.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE ACEASTĂ ȘI FLOREA CONSERVATĂ?
Florile conservate folosesc în mod obișnuit glicerină și conservanți pentru a usca materialul și se estimează că păstrează culoarea și textura timp de aproximativ 3-5 ani. Lichenul de ren, pe de altă parte, rezistă și își păstrează culoarea la nesfârșit datorită structurii poroase și higroscopice a speciei. Spre deosebire de florile conservate, lichenul de ren este capabil să rămână moale absorbind umiditatea din jur.

ESTE VIE?
Îndepărtarea lichenului de ren din habitatul sau conservarea sa naturală determină pierderea capacității de creștere. Cu toate acestea, spre deosebire de alte plante conservate, își menține capacitatea de a îndepărta substanțele și de a dezodoriza atmosfera, datorită naturii sale higroscopice. Lăsat singur, lichenul cu ren va parcurge o fază de textură moale și dură pe tot parcursul sezonului, în funcție de umiditatea din jur.

CULOREA ?
Culoarea naturală a lichenului de ren este gri deschis, dar este colorată folosind diferiți pigmenți naturali în timpul conservării. Vopseaua de culoare este complet sigură și conformă cu puritatea cu BfR IX germană, Rezoluția Europeană AP (89) 1, Directiva UE 94/62 / CE și CONEG.

Este posibil ca anumite părți ale lichenului să nu aibă culori uniforme. Acest lucru se datorează lichenului care a fost expus solului și luminii solare în timp ce se afla în habitatul său natural.

TREBUIE SA FIE UDAT?
Lichenul de ren conservat nu crește, astfel încât udarea nu este necesară. Proprietatea higroscopică permite lichenului să rămână moale utilizând umiditatea din jur. Contactul direct cu apa trebuie evitat în orice moment. Când lichenul de ren conservat intră în contact cu apa, lichenul își va pierde proprietățile higroscopice și se va întări.

ARE CAPACITATEA DE A ÎNLĂTURA PARTICULELE DE PRAF?
Particulele de praf aderă la suprafețe din cauza electricității statice, dar lichenul de ren este prin natura sa anti-static, împiedicând aderarea prafului. Depunerea prafului ca rezultat al forțelor gravitaționale poate fi îndepărtată cu o suflantă de aer.

 
SE POATE FOLOSI CA UN DEZUMIDIFICATOR / UMIDIFICATOR?
Nu este la fel de eficient ca un dezumidificator / umidificator electric convențional. Lichenul de ren conservat absoarbe sau emană umezeala din împrejurimi, dar cu limite. Nu este posibilă îndepărtarea continuă sau exudarea umezelii.

CARE SUNT AVANTAJELE UTILIZĂRII ACESTORA ÎN CANTITATI MARI CA DECOR INTERIOR?
În afară de estetica naturală, lichenul de ren conservat este ignifug, are capacitatea de a reduce nivelurile de zgomot ambiental, de a deodoriza mirosurile prin îndepărtarea substanțelor nocive, cum ar fi amoniacul, acetaldehida și formaldehida.

MUCEGAIUL POATE CRESTE ÎN/SAU PE ACEST MATERIAL?
Mucegaiul și insectele nu pot crește sau forma un habitat în sau pe lichenul de ren conservat din cauza salinității.

CARE ESTE MIROSUL LICHENILOR?
Mirosul este o combinație de Cladonia Stellaris (lichen de ren), minerale și pigmenți naturali.

Ghid util pentru achizitii online

23.01.2021
de catre Admin AFO

Pentru incepatori dar util si pentru cei mai experimentati

Valabil in perioadele cu flux marit de comenzi si nu numai


Cardul cadou pentru cumparaturi la Ambalaje Flori Online

23.01.2021
de catre Admin AFO

Va prezentam introducerea cardurilor cadou pentru cumparaturi la Ambalaje Flori Online

Cardul cadou are multiple intrebuintari.
Ca si in alte magazine online sau fizice, poate fi folosit la plata cumparaturilor.
In cazul magazinelor online, cardul cadou este folosit adesea ca si un cod livrat pe email sau fizic pe hartie transmis prin curier.
Cardul poate fi achizionat in valoare de orice suma dorita intre 1 leu si 4999 Lei.

Avantajele acestuia:

- Cardurile sunt transmisibile ( Pot fi daruite cuiva drag ).
- Pot fi folosite fractionat ( Pot fi folosite de mai multe ori, pana la epuizarea valorii acestuia).
- Folosibil si pentru plata transportului.
- Oricand, orice ( valabil nelimitat si pentru orice produs ).

Idei:

Cardul il poti folosi si pentru tine insuti ca o investitie.
Sa presupunem ca ai un buget acum si ai o comanda, dar in acelasi timp astepti un produs sa revina in stoc. Poti adauga in comanda ta si un card cadou care sa il folosesti in viitor sa iti fie mai usor.

Probabil ai uitat sa cumperi ceva, sa spunem ca mai ai nevoie doar de sarma sau o singura cutie si cosul tau de cumparaturi este doar 35 Lei sau 80 Lei. Adauga si un card cadou pentru implinirea sumei de 100 Lei, sigur iti va fi util pe viitor pentru exemplele de mai jos.

Exemple:

Cumparaturi de 130 Lei, folosind un card in valoare de 200Lei rezulta o plata de 0 ( ZERO LEI ) si un rest de 70 Lei valabili pe acelasi cod de card cadou. 

Cumparaturi in valoare 139.96 Lei, folosind un card in valoare de 70Lei, mai ai un rest de plata de 69.96 Lei. Da... ai inteles bine. In cazul folosiri cardurilor cadou, poti plati sub 100 Lei sau nimic.

Remarca

Poti achizitiona doar un card cadou fara nici un alt produs. Acesta il poti darui cuiva drag care stii ca are mare nevoie de produsele noastre.

In cazul achizitionarii unui card cadou prin sistemul RAMBURS suna-ne sa il activam cand doresti tu. Daca l-ai achizitionat prin plata cu un CARD BANCAR sau PAYPAL atunci primesti cardul gata activat.

Puteti achizitiona un card cadou de aici, sau il veti gasi mereu in subsolul (partea de jos) a oricarei pagini a magazinului nostru online.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu