Vindem ambalaje si accesorii pentru flori !

Cu o experienta in lumea floristica din 1992, am adus pe piata o gama variata de produse pentru flori , ambalaje pentru flori si accesorii florale de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi. De asemenea suntem importatori directi de la fabrici din China, Korea, India, Germania, Italia, Olanda, Ungaria si Polonia ceea ce ne face sa avem cele mai bune preturi de pe piata.

Ambalajeflori online – o poveste de peste 25 de ani

Ambalajul unei flori nu se va demoda niciodată – mărturie a acestui fapteste existența noastră pe piață de peste 25 de ani. Din 1992 punem la dispoziția florăriilor și a persoanelor pasionate de domeniul floral cele mai frumoase ambalaje și accesorii pentru flori. Scopul nostru încă de la bun început a fost să transmitem mai departe pasiunea pentru flori și pentru ambalarea lor tuturor persoanelor care știu să aprecieze frumusețea lor la fel de mult ca noi.

Ambalajeflori online – gamă variată de accesorii pentru flori

Putem spune fără niciun fel de reținere că avem cea mai variată gamă de ambalaje și accesorii pentru flori. Gândește-te la un ambalaj de flori inedit, intră pe afo.ro și vei vedea că îl vei găsi. Am fost întotdeauna în pas cu trendurile din acest domeniu și am introdus în oferta noastră ambalaje unice pentru toate gusturile.Cu ajutorul accesoriilor pe care ți le punem la dispoziție poți crea cel mai elegant aranjament floral sau cel mai distractiv buchet de flori, aranjamente de flori pentru orice fel de ocazie, de la nunți, botezuri, aniversări, chiar și înmormântări.

În magazinul nostru online vei găsi cutii pentru flori, coșuri, ambalaje, elemente de decor, accesorii florale, hârtie colorată,toate organizate pe categorii pentru a-ți fi mult mai ușor să legăsești. Pe site-ul nostru te așteaptă produse precum flori criogenate, lumânări, flori artificiale sau din săpun, ghivece inedite, vaze de flori, elemente decorative, ornamente și multe altele. Nu mai trebuie să alergi în toate magazinele nespecializate pentru a găsi accesoriile și ambalajele necesare pentru că ai totul la dispoziție pe afo.ro!

Nu ezita să profiți și de promoțiile periodice pe care ți le-am pregătit și de colecțiile tematice de ambalaje, cum ar fi cele pentru Crăciun. Instalează-ți și aplicația AmbalajeFlori pentru a comanda rapid oricând, de oriunde te-ai afla și pentru a urmări stadiul comenzilor. Lucrăm în permanență pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri și pentru a le ușura munca atunci când vine vorba de cumpărături.

Ce ne recomandă?

În momentul în care am pornit pe acest drum nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe. De fiecare dată când o comandă este plasată pe site-ul nostru suntem recunoscători și entuziasmați pentru că știm că ambalajele și accesoriile pe care le împachetăm vor face la rândul lor multe persoane fericite.

  • Experiența:avem o experiență de peste 25 de ani pe această piață și toți clienții au fost mulțumiți de calitatea produselor oferite, dar și de prețurile accesibile
  • Seriozitate:onorăm toate comenzile în cel mai scurt timp posibil
  • Profesionalism:toate ambalajele și accesoriile sunt alese astfel încât să respecte anumite standarde de calitate
  • Calitate:importăm produsele direct din fabricile din străinătate, la cele mai bune prețuri

Dacă domeniul floristic este pasiunea ta și nu știi cum să transformi această pasiune într-o afacere profitabilă, îți spunem care este primul pas pe care trebuie să îl faci: o vizită virtuală în magazinul nostru și plasarea primei comenzi cu ambalaje de flori și accesorii care te vor ajuta să îți construiești un renume în această industrie!